Binära optioner

Vad är binära optioner?

Det här är ett relativt nytt och modernt sätt att utföra affärer på. Snabbt går det också så det är perfekt för dig som vill tjäna pengar snabbt och har dåligt tålamod. Ordet binära står för att det endast finns två utfall, antingen blir det prishöjning eller prissänkning. Om du lyckas förutse hur utgången av din option kommer bli, grattis – då har du vunnit pengar! Upp till 85 % av din insats kan du vinna, så ju mer du satsar desto större summa kan bli din. Kärt barn har många namn sägs det ju, vilket även stämmer på detta fenomen, binära optioner kallas även för digitala optioner, forex-optioner eller allt-eller-inget optioner (med tanke på att det är precis så det är, antingen vinner du mycket eller så får du inget alls).

Det finns vissa viktiga begrepp och ord som används inom den binära handeln, ett av dem är underliggande tillgångar. Det kan väldigt enkelt översättas som de olika områdena som du kan göra optioner inom, exempelvis valutahandel, aktier, råvaror och liknande. Marknadsvärdet för dessa förändras hela tiden och det är tack vare det som det kan bedrivas handel med optioner, målet är att förutse dessa förändringar. Investeringspris är ett annat ord som är bra att känna till, det är helt enkelt vilken summa du investerat i optionen. ”in the money” är ett uttryck som används i branschen, om värdet slutar i just den prisgrupp du satsat på så är det ”in the money” vilket innebär att kammat hem pengar.

Det finns olika typer av binära optioner men grundprincipen är alltid densamma: den digitala mäklaren ger ett pris på en option och om du tror att det kommer slå in och sluta i denna prisförändring så köper du optionen, annars säljer du den. Finns bara två alternativ. Ja eller nej.

Fördelar med binära optioner.

Det finns mycket som talar för att handel med detta är ett bra och lönsamt sätt att tjäna pengar. Det är så enkelt med: du sitter vid datorn hemma (eller egentligen varsomhelst, kanske en solstol på Maldiverna? Har själv lagt stor del av mina vinstpengar på just resor) och klickar för hur du tror att marknadsvärdena kommer förändras. Är du intresserad av ekonomi och handel och gillar spänning så är ju det här bara kul. Och om du då får pengar för det är väl det enbart ett plus i kanten?  Men visst, du är säkert skeptisk då detta låter lite för bra för att vara sant. Men här kommer en rad bevisade fördelar gentemot annan sorts handel:Click Away From Your 83% Return

  • Färre risker. Inom andra börsmarknader är det många faktorer som påverkar som gör handeln där väldigt risky, till exempel skuldsättning, vinstmarginaler, tillbakagångar, ändringar etc. Dessa finns inte inom binära optioner vilket gör det tryggare och skapar mer säkra affärer. Självklart finns det risker även inom denna sorts handel, det ska man inte blunda för eller förneka, men det finns vissa riskhanteringsstrategier att lära sig som kan vara till stor hjälp.
  • Många valmöjligheter. Vissa mäklare som finns därute erbjuder upp mot 90 olika tillgångar (kommer ni ihåg? De olika områdena alltså) att välja bland. Välj det du känner dig säkrast med och mest kompetent inom för att öka chanserna till vinst.
  • Mindre handelskostnad. Inom många andra branscher finns regler att ditt startkonto måste innehålla en viss (hög) summa innan du får sätta igång. Så är det inte inom binära optioner vilket underlättar för alla att kunna bedriva handel, inte bara de som har mycket pengar från start.
  • Bättre avkastning. Överlag så kan man säga att chanserna att tjäna mycket pengar är större med binära optioner än andra börsmarknader. Vet ni hur mycket man kan tjäna på vissa högavlöningssatsningar? 500% gånger insatsen! Med lite enkel matematik innebär det att om ni satsar säg 100 USD (cirka 700kr) och förutser rätt utgång så kan ni kamma hem 600 USD (cirka 4200 kr). Det är en helt galen vinst! Tänk er då om ni satsar mer än 100 USD. Vågar knappt tänka på den enorma summan som kan vinnas då. Eller om man handlar med väldigt kortsiktiga optioner, då kan man få ÄNNU större vinstprocent.
    De vanliga avkastningarna ligger dock runt 70-90 % vilket även det är mycket.


Olika mäklare.

Har ju nämnt ordet mäklare några gånger ovan och ni kanske undrar vad som menas med det. Är alltså inte mäklare som säljer bostäder utan helt enkelt sajter som bedriver handel med binära optioner. Två väldigt populära och rekommenderade är zoomtrader och EzTrader. Ett bra tecken att titta efter när man är på jakt efter seriösa och professionella mäklare är dels att de ger dig utbildning och kunnig rådgivning men också att de inte försöker övertyga dig om att det är HELT riskfritt med denna sorts handel. För det är inget här i livet. Och är inte det en del av spänningen? Att man inte vet ifall man ska bli miljonär inom närmaste timmen eller inte?

 

EzTrader: Mycket trygg plattform med flera säkerhetsfunktioner. De har kundtjänst dygnet runt, sex dagar i veckan och ett stort utbud av tillgångar. Men dess absolut största plus för dig som är ute efter storvinst är ju såklart bonusen! Du får alltid bonus på din första insättning, ju större du gör desto större bonus. Allt från 30-100 %. EzTrader har även kommit på en extra finess; CashMoney. Det är en mycket trevlig funktion som ger dig pengar tillbaka beroende på hur mycket du handlar. Ett av få tillfällen i livet du får mer tillbaka ju mer du handlar.

Zoomtrader: Även denna plattform har ett stort utbud av tillgångar, du kan välja och vraka vad som passar dig bäst. Deras support är snabb, bra och finns på många olika språk. Betalningen kan ske på olika sätt, faktura, paypal, kreditkort – det som passar dig bäst. Även här har de en fet bonus. De erbjuder en bonus på upp till 150 % och dessutom har plattformen ett försäkringspaket som täcker en del av förlusterna, om sådana tyvärr skulle uppkomma.

Finns många, många fler mäklare där ute så hitta din favorit och sätt igång. Efter att ha läst denna guide så vet jag inte vad du tvivlar på. Massor av människor runt om på hela jorden har blivit miljonärer på detta sätt, ännu fler klarar att försörja sig på det och jag vet inte hur många människor som använder detta som ett sätt att få in extrapengar för lite lyx i vardagen. Vad drömmer du om att unna dig som du inte kan idag? Ta första steget och bli medlem på en plattform, lär dig hur allt går till (om du inte redan kan) tack vare deras rådgivning och detaljerade guider, ta mod till dig och sen är det bara att satsa och vinna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *