AnyOption review

AnyOption har sin bas på Cypern och har funnits i över fem år, vilket är ganska länge i branschen. Detta har lett till att de är mycket välkända och ses som tillförlitlig mäklare.

Den första insättningen du gör på sidan måste vara minst 200 $, men när den väl är gjord behöver följande insättningar inte vara mer än 100 $. Du kan välja mellan tre valutor; USD, UK-pund eller Euro.

Ett av deras mest kända drag är att de ständigt kommer med nyheter och nya funktioner, de är väldigt innovativa helt enkelt. Bland annat Option+ och ”roll forward” är något de är ensamma om att använda sig av.
anyoption binary options

Fördelar med AnyOption.

 • Option+: Det här är en funktion som är unik för AnyOption, detta är en speciell sorts optioner där du har möjlighet att sälja tillbaka optionen till mäklaren innan tiden gått ut, oavsett du står på vinst eller förlust. Detta ger större flexibilitet och är en mycket uppskattad funktion.
 • Garanterad återbetalning: Hos AnyOption garanteras du en återbetalning på 15 % vid varje affär som gått med förlust. De har dessutom en utbytesförlust på så mycket som 81 % och har total kontroll över varje del av transaktionen.
 • Plattformens funktion: Mycket genomtänkt, enkel att använda. Kräver inget softwareprogram. Man kan se fyra olika optioner samtidigt i diagram vilket underlättar för dem som handlar med många optioner samtidigt.
 • Insättning/utbetalning: Finns många olika alternativ för både insättning och uttag. Inga konstigheter.
 • Mobilfunktionerna: AnyOption har en egen app som gör handel via mobilen mycket enkel. De har även gratis sms-service så handel via din mobiltelefon är verkligen enkelt och smidigt med dem.
 • ”roll forward”: Ökar din flexibilitet i tid då du tack vare denna funktion kan flytta tidsutgången bakåt i tid om du tror detta ska ge större vinst.
 • Bonusar: Liksom de flesta mäklare har även AnyOption en insättningsbonus, men de erbjuder även bonusar och kampanjer då och då till befintliga kunder. Bonusen är 100% upp till 200 $.
 • Låg första transaktion: Den första transaktionen du gör via AnyOption måste vara minst 25$ vilket är lågt jämfört med andra mäklare och det ger större frihet för dig som vill ta ut pengar snabbt.
 • Enkelt att öppna konto: På bara några minuter har du registrerat dig och öppnat ett konto, för att sedan bekräfta detta får du ett telefonsamtal från AnyOption inom kort som även ger dig lite information om sidan och hur du använder den. Du behöver inte sätta in pengar eller lämna några kontouppgifter för att kunna starta konto. Detta ger ett seriöst och tryggt första intryck.
 • Enkel mjukvara. Enkelt uppbyggd och lätt att förstå, kräver inte att du är expert inom området för att kunna använda tjänsten.
 • Live trends: Senaste funktionen hos AnyOption som ger användarna möjlighet att få inblick i andra användares beslut, diagram över olika områden, statistik för de populäraste köp/sälj optionerna inom olika områden.

Nackdelar då?

Ja, det finns vissa punkter också där AnyOption ligger lite bakom konkurrenterna. En av dessa är att de enbart har kundservice på vardagar. Tyvärr finns ingen support eller kundservice på svenska, men flertalet andra språk. De har dessutom inget speciellt VIP-program som många andra kan erbjuda.

 

 anyoption binary options

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *