Eztrader review

Vilka är detta?

Eztrader är ett företag som bedriver handel och binära optioner på internet. De startades 2011 och hamnar idag högt upp på de flesta topplistor över bra mäklare. Utbudet av olika mäklare är enormt, alla med olika erbjudanden och fördelar som de skriker ut för att locka dig till just dem. Beroende på vilken sida du väljer att registrera dig på kan resultatet av din handel skilja sig mycket, för att vinna riktigt stora pengar krävs stora insättningar och då vill man vara garantera trygghet och säkerhet.

Under en period fick Eztrader ett oförtjänt dåligt rykte på grund av att de gamla ägarna inte hängde med i svängarna och sidan blev omodern och hamnade efter i utvecklingen, men i och med ägarbytet har sidan fått ett uppsving och kommer idag med nya finesser och erbjudanden hela tiden.

Grundfakta om Eztrader.

Först ska ni få fakta om säkerhet, kundtjänst och tillgångar inom Eztrader då detta är viktiga faktorer vid val av mäklare.

–          Säkerhet: mycket hög. Detta är en reglerad handelsplattform som är godkända av reglerande myndigheter vilket innebär att de garanterat att Eztrader kommer kunna betala kunderna när de vinner.

–          Kundtjänst: Även Eztrader erbjuder kundtjänst dygnet runt, sex dagar i veckan. De hjälper dig med alla tänkbara frågor du kan tänkas stöta på när du använder dig av sidan, allt från uttagsfrågor till vilka bonusar som gäller. Finns på tio olika språk. Finns svensk support.

–          Tillgångar: Den här punkten är väldigt viktig för investeraren då det handlar om vilka optioner de låter dig handla med. Eztrader har ett grundläggande utbud med över 90 olika tillgångar inom kategorierna valutor, varor, index och internationella aktier.

Fördelar med Eztrader.

  • Hjälp att komma igång. Mycket bra funktion för dig som är ny med handel av binära optioner. Eztrader ger dig information och olika verktyg för att du lättare ska kunna sätta igång. De har bland annat handledning  för nybörjare, utbildningsguide, videokurser och mycket mer.
  • Bonusar. På din första insättning kan du få en bonus mellan 30-100 %, beroende på hur stort belopp du handlar med. Eztrader har även den roliga funktionen CashMoney vilket innebär att du får kontanter från Eztrader, ju mer du handlar desto större summa får du. Det finns volymmätare som mäter hur mycket du handlar med och ger dig belöning på detta med hjälp av CashMoney. Så det ska löna sig att vara en gambler och satsa stort.
  • Svensk plattform. Eztrader erbjuder en plattform på svenska vilket underlättar om man inte är grym på engelska. Även appen för mobilhandel finns på svenska.
  • Privatlektioner. De allra flesta handlare hos Eztrader får erbjudande om privatlektioner. Dessa varar upp till 30 min med en account manager där du kan ställa alla dina frågor eller få tips och kunskap som kan vara nyttigt för att göra kloka affärer.
  • VIP-förmåer. Om du blir VIP-kund får du en hel del förmåner, till exempel finansplan, tillgång till diagram över börser, dagliga portföljuppdateringar och mycket mer.
  • Många insättnings/uttagsmöjligheter. Sidan erbjuder dig massor av olika alternativ för att sätta in pengar; MasterCard, banköverföring, Skrill med flera. Finns en lista på hemsidan. Du kan även använda de flesta av dem för att ta ut pengar. De har dessutom ingen max eller min gräns gällande uttag utan du kan ta ut hur mycket du vill.

Nackdelar med Eztrader:

  • Relativt litet utbud av optioner. De har inga superkorta optioner utan mer ett basic utbud. Självklart klarar man sig på det, men det finns andra mäklare som har betydligt större utbud.
  • Endast en typ av konto. Du kan inte välja konto beroende på hur mycket tid, pengar och energi du vill lägga ner på affärerna utan alla kunder skapar sig konton på samma nivå.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *