Recension av OnlyOption – En ny trading plattform

OnlyOption är en av de

nyaste plattformerna för handel med binära optioner, då denna plattform lanserades först i februari 2015. Detta betyder dock inte på något vis att detta är en sämre plattform än de som varit igång längre, för plattformen är helt unik, trots att den har vissa likheter med Markets.com:s plattform, och har en licens från Cysec på Cypern och är registrerad även i Sverige. De som ligger bakom OnlyOption har vidare en lång erfarenhet av branschen, då de drivit andra plattformer tidigare, vilket märks när man använder tjänsten.

Denna plattform rekommenderas både för den som redan har en del erfarenhet av handel med binära optioner, men även för nybörjaren, då denna plattform kan sägas vara en intressant blandning av sofistikation och användarvänlighet. På sajten hittar du nämligen både massvis med olika trading alternativ samt trading verktyg, många signaler, avancerade tabellmekanismer som gör signalerna lättare att tyda och smidiga och lättförståeliga funktioner, men fast sajten har ett imponerande innehåll, är den också snyggt designad i jämförelse med många konkurrenter. Speed trading möjligheter finns, med 60, 90 och 120 sekunders intervaller.

Det är just de många extra funktionerna som lockar nya traders till OnlyOption, för när det gäller finesser av alla slag är denna plattform faktiskt svårslagen.

Har man inte så bra koll på det som sker på sajten finns det även mycket bra resurser på sajten som förklarar det mesta man behöver veta, inklusive en e-bok för nybörjare som är helt unik för dem och en träningskurs där man får öva själv i lugn och ro.

Det finns även en fenomenalt bra support som man kan kontakta för mer detaljerade frågor, om sådana dyker upp. Detta kan man i så fall göra både via chatt, telefon och mail, beroende på vad du föredrar.


Den som skapar ett konto hos OnlyOption får dessutom en trevlig insättningsbonus på den första insättningen som man gör till dem, som motsvarar 100 % av den insättning du gör själv. Minimi-insättningen hos OnlyOption för nya konton är 250 USD.

Fast OnlyOption är relativt nya på marknaden är detta därför en riktigt lovande plattform på alla sätt, och man har redan lyckats skapa sig ett mycket bra rykte, vilket är imponerande med tanke på hur kort tid plattformen varit igång.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *