Recension av plattformen Option888

Option888 är relativt nya på den binära optionsmarknaden, men detta betyder inte på något sätt att de är nybörjare, fast man kanske skulle kunna tro det. Istället har upphovsmännen bakom Option888 mer än 20 års erfarenhet i branschen, så de har lyckats skapa en tjänst i toppklass, och som dessutom är riktigt snygg!

Det första som slår en när man går in på Option888s hemsida är nämligen stilrenheten. Man har lagt möda på att få designen snygg, dock utan att kompromissa gällande användarvänligheten. Det är en lättnavigerad sajt, som dock är ett nöje att titta på, även i längre perioder.

Man använder sig vidare av en fantastiskt bra plattform från Tradologic, och erbjuder binära optioner från alla de populära marknaderna, och dessutom är tjänsten anpassad för oss svenskar, samt andra nordbor på ett sätt som är ovanligt i branschen. Sajten finns nämligen på svenska, finska, danska och norska, och man kan använda sig av alla de nordiska valutorna för handel. Dessutom kan man få hjälp av dedikerade optionsmäklare och det finns möjlighet till live chatt med Option888s representanter, något man är först i branschen med.

Handelsmöjligheter

De alternativ man har när man väl sätter igång och handla på Option888 är otroligt många. Man kan t.ex. välja mellan 20 olika förnödenheter, 167 olika aktier, 30 olika valutapar, snabbhandel och många andra alternativ, vilket gör att även den mest kräsna brukaren kan hitta något här. Det samma gäller dock även nybörjaren, tack vare många avancerade alternativ, samt många enklare handelsalternativ. Option888 är helt enkelt en sajt som passar alla!

Betalningsmetoder

Option888 har dessutom valt att använda sig av en rad olika betalmetoder, för att ge alla möjlighet att använda sig av den metod man föredrar. Man kan därför sätta in och ta ut pengar med både VISA, Mastercard, Skrill, PaySafe Card, SoFort, Trustly, via överföring till och från bankkonto, och så vidare.

Välkomstbonus

Har man inte ett konto på Option888 sedan tidigare kan man även få en välkomstbonus, som motsvarar 100 % av den insättning man gör själv, på den första insättningen man gör. Erbjudandet gäller dock endast insättningar mellan $500 och $1500.

Hjälp för nybörjare

Det finns många hjälpmedel som hjälper den som inte har så stor koll på handel med binära optioner sedan tidigare att komma igång på Option888. Bland annat finns det videofilmer man kan titta på, en e-bok och andra introduktionstjänster som underlättar, något som de flesta nybörjare, eller de som helt enkelt inte är bekanta med just Option888 sedan tidigare, förmodligen kommer att uppskatta.

Licens

Option888 har en licens från Curacao i Västindien, och står därför under myndigheternas uppsikt där. Det företag som driver verksamheten på Option888 heter Altair Entertainment N.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *