Zoomtrader review

Zoomtrader är en av dessa mäklare som är verksamma inom den binära handeln på nätet. De räknas som en av de allra mest populära och största. De olika mäklarna som existerar på nätet erbjuder olika tillgångar, det är som områden inom vilka man kan handla med optioner. Exempel på dessa kan vara valutahandel eller råvaror. Zoomtraders utbud av tillgångar är brett och de har även ett stort utbud av olika optionstyper (som High/low, Touch och Range). Det finns något för alla, oavsett intressen och specialområden. Du kan vara aktiv och handla på Zoomtrader 24 timmar om dygnet, 6 dagar i veckan.

Det minsta investeringsbeloppet är 100 $/Euro och minsta handelsbeloppet är 5$.

Sajten har även en blogg där du kan läsa information om optionshandel och annat intressant samt en sida med dagliga marknadsnyheter, inom både USA, Europa och Asien där du kan läsa senaste nytt som inträffat på marknaden, analyser, prognoser och bedömningar om framtidsutsikter. Mycket bra hjälp för dig som ska fatta beslut rörande optionshandel.

Sajten har tyvärr inte en svensk plattform, men de erbjuder chatt-, mail- och telefonsupport ifall något krånglar eller du inte förstår.

Click Away From Your 83% Return

Fördelar med Zoomtrader.

Det kan vara svårt att välja i djungeln av olika hemsidor och mäklare där ute. Man vill ha någon som känns säker och trygg men också att det ska vara goda möjligheter att vinna mycket pengar på handeln. Bra bonusar lockar många. Här har vi listat några av fördelarna som finns hos Zoomtrader för att ge lite klarhet vad deras specialitet är:

  • Bonusen. En mycket viktig punkt! Zoomtrader erbjuder en bonus på upp till 150 % och bonusvillkoren är schyssta och går att läsa om på hemsidan. Dessutom erbjuds man ett försäkringspaket där företaget går in och täcker de eventuella förlusterna som tyvärr kan uppstå.
  • Säkerheten. Plattformen som Zoomtrader vilar på heter TradoLogic anses mycket trygg och välkänd, mycket tillförlitlig. De använder sig av både viss säkerhetskryptering och intyg som tillsammans ska skydda alla transaktioner. De vänder sig såväl till privatpersoner som vill testa lyckan och mer professionella investerare. De erbjuds även mycket inbyggda resurser som ska hjälpa kunden att göra en klok investering.
  • Utbudet. Som nämnts ovan så har de ett stort utbud av både optionstyper OCH tillgångar. Huvudkategorierna av tillgångar är valuta, aktier, råvaror, obligationer och index. Inom dessa finns det i sin tur flera undergrupper så utbudet är enormt.
  • Snabba utbetalningar. Tack vare att sajten erbjuder många olika tidpunkter när du kan genomföra dina inlösningar så kan du snabbt få dina pengar på kontot efter att du bestämt dig. Det behövs inte väntas en vecka till nästan inlösentillfälle alltså.
  • Mobilhandel. Med Zoomtrader kan du handla med optioner även via din mobil vilket är en stor fördel idag, det enda du behöver är mobilen och internet och du kan fortsätta din handel oavsett var du är.
  • Sin unika tjänst. Zoomtrader har en speciell funktion som ger en viss trygghet till dig som handlar via dem, du har nämligen möjlighet att sälja tillbaka optioner inom inlösen.
  • Utbildningscenter. På hemsidan finns en flik som heter just utbildningscenter där du gratis får en kurs i hur du handlar med binära optioner och med Zoomtrader.

Sen finns det såklart vissa egenskaper där Zoomtrader inte är lika starka som sina konkurrenter och det är framförallt gällande olika insättningsalternativ. Det finns såklart de vanliga som PayPal och Moneybookers med flera, men jämfört med sina likvärdiga konkurrenter anses de ha ett lite svagt utbud.

Olika kontotyper.

På Zoomtrader finns fyra olika kontotyper, lite beroende på hur mycket tid, pengar och energi du lägger på denna sorts handel. De fyra är mini, gold, personalbroker och VIP. Det är olika insättningskrav och pris på de fyra, men ju mer du sätter in och satsar desto mer fördelar och förmåner får du ut. Till exempel i personalbroker-kategorin får du 100 % insättningsbonus, en personlig mäklare, dagliga marknadsrapporter, videoutbildning och mycket mer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *