Elektroniska cigaretter

Vad är e-cigg egentligen?

Elektroniska cigaretter är ett ganska nytt påfund som ökar snabbt i popularitet, de kallas även för e-cigg och skiljer sig från vanliga cigaretter på så sätt att istället för den skadliga tobaksröken så ger den ånga. E-ciggen består av tre delar; ett batteri, en förångare som ger värme och en behållare som fylls med smaksatt olja (e-juice). Denna olja kan vara nikotinfri eller innehålla nikotin och det finns flera olika smaker att välja på. Värmen omvandlar oljan till ånga som man drar i sig, men fördelarna är otroligt många jämfört med vanliga cigaretter, framförallt slipper man den farliga röken, man kan använda en e-cigg varsomhelst, den stör inte andra, hår och kläder tar inte till sig någon doft, man slipper fimpar, mindre missfärgningar på tänder och gula fingrar. Bara fördelar som ni hör.Esmokes

E-cigaretter används dock inte bara av personer som vill sluta röka helt, det kan vara ett bra substitut för vissa cigaretter om man försöker dra ner. Eller om man är på en plats där det inte är tillåtet eller lämpligt att röka vanliga cigaretter så finns detta alternativ.

e-Smokes.se

Det här är en av de ledande websidorna när det gäller handel av e-cigaretter, och även dess tillbehör. De har bara funnits sen 2013 men har som mål att bli störst i Sverige inom detta område, och redan nu efter ett år är de på god väg.
På denna hemsidan köper du smidigt dina produkter och får hem dem med fri frakt (inom Sverige) och 1 leveransdag. För tänk att du äntligen fattat beslutet att sluta röka, du bestämmer dig för att ta hjälp av e-cigg och går in på någon hemsida och beställer. Men sen måste du vänta flera veckor på leveransen. Då hinner ju både motivation och lust att rasa. Nej, med e-smokes.se kan du köra igång dagen efter att du fattat detta viktiga beslut. Tänk också hur otroligt mycket pengar du kommer spara på att inte köpa det där paketet cigaretter varje dag. Flera tusen som kan läggas på betydligt roligare saker än att bränna upp dem. Och för att inte tala om hur god investering detta är för din hälsas skull.

De har ett stort utbud i varierande storlekar, allt från en enkel e-cigarett till hela kit. Du kan köpa ”bara” olja, du kan köpa nya smaker, du kan köpa laddare – ja, det finns massor av valmöjligheter så de allra flesta kan hitta något för dem.
Esmokes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *