Billiga Tyska viner

Tyskland är en stark producent av viner i världen, de ligger på plats nio bland de vinproducerande länderna. Huvuddelen av all produktion sker i den sydvästra delen av landet, vid floden Rhen. Tyskland sticker ut lite ur mängden genom att de producerar mest vita viner. De tre populäraste druvorna att göra vin av i Tyskland är det mycket kända Riesling, Muller-Thurgau och Spätburgunder (Pinot Noir).
Vinvaruhuset

Hemleverans av tyska viner via företag.

Det är väldigt vanligt idag att svenskar åker till Tyskland för att köpa alkohol. I Sverige är det så fruktansvärt dyrt (jämfört med många andra europeiska länder) på grund av Systembolagets monopol och alkoholskatter. De lassar då bilen full med en årsförbrukning av diverse alkoholhaltiga drycker, eller åtminstone så stor mängd som man nu får frakta över gränsen.

Nu har detta dock tagits steget längre, nu slipper du till och med färden över Östersjön utan kan istället få vinerna hemskickade, direkt levererade till dig från Tyskland. Hur bra är inte det? Du slipper bilresan, båtresan och allt krångel men får ändå massor av goda viner till ett lågt pris. Ett av företagen som erbjuder detta är tillexempel The Wine Factory.

Varorna levereras direkt till din hemadress, företagen tar hand om alkoholskatten och det enda du betalar för är alkoholen och frakten som ligger runt 100-lappen. Betalningen är trygg och säker och kan ske antingen via faktura eller betalkort.
Borderbox

Viktigt att nämna är också att denna handel är helt och hållet legal och det är inga konstigheter. Inom EU får man handla fritt med produkter och dessa viner fraktas från Tyskland, Hamburg närmare bestämt.

Det finns otroligt många fördelar med att utföra vinhandel på detta sätt, det är väldigt lättsamt och du slipper släpa tunga flaskor, trängas på systemet (kan vara hemskt vissa helgdagar) och kan i lugn och ro sitta hemma och välja ut vilka viner och smaker du är ute efter. Mycket prisvärt dessutom!

På just denna sida kan du även hitta viner från andra delar av världen, men de tyska vinerna är starkt representerade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *