HALLON

Har du hört talas om Hallon? Inte bäret då utan en ny, superbillig mobiloperatör. De samarbetar med 3 och står just nu för några av de absolut bästa och billigaste erbjudandena på marknaden. De ägnar sig åt både mobila bredband och mobiltelefoni.
Hallon

Innovativa inom mobiltelefonin.

Hallon har kommit med några nytänkande idéer kring detta med mobilabonnemang. De är bland annat några av de första som inte har någon bindningstid och inte heller någon uppsägningstid. De ser det lite som så att saker och ting kan ändras hela tiden och man kan inte planera allt och veta hur framtiden ska se ut. Många kan tro att det ska finnas någon hake, eller något finstilt som man missat och därmed kommer bli lurad på pengar. Men nä, det är precis så enkelt som det låter. Du kan säga upp, och lämna hallon, när du vill och du får såklart använda klart de tjänster och samtalstid du betalat för den månaden.

Anledningen till att de har det såhär pass fritt och så bra avtal är för att de anser sig vara trygga i att kunderna är nöjda, både med priset och enkelheten, och inte ser någon anledning att lämna dem och byta operatör.

För att kunna skaffa ett abonnemang eller konto hos hallon görs ingen kreditupplysning, de väljer att lita på sina kunder om kunderna litar på deras erbjudanden och väljer dem. Dock kräver de att man är över 18 år för att ta del av tjänsterna.
Hallon

 

Enkelheten

För Hallonhallon är det viktigt att det ska vara enkelt och lätt att vara kund hos dem, inte massa krångel och tusen olika erbjudanden att välja på, som alltid slutar med att köpet aldrig blir av eller att man väljer fel och ser två dagar senare att det visst fanns ett bättre och billigare för just dig. Nej, hos hallon går det snabbt och enkelt att fatta beslut. Du behöver nämligen veta två saker:

  1. Vill du ha abonnemang eller kontantkort?
  2. Vill du ha stort eller litet paket?

Har du svaret på det så har du även svaret på vad ditt nästa abonnemang ska heta. Man bör dock tillägga att det ”stora paketet inom abonnemang” fortfarande är väldigt billigt och prisvärt, betydligt lägra fast avgift än många konkurrerande.

Prisexempel.

Om man tar detta ”stora paket inom abonnemang” som nämndes ovan så kostar det 249kr/månad. Då ingår obegränsat med samtal, obegränsat med sms och 5 GB surf i högsta 3G hastigheten. Det klarar man sig mycket, mycket långt på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *