Köp din alkohol billigare via internet

Vi vill ju inte betala för mycket?
Vi vill ju inte betala för mycket?

På senare tid har handel via internet ökat explosionsartat. För bara några år sedan kunde man enbart köpa begagnade prylar och vissa kläder online, men idag går det att hitta så gott som allting via internet. Du kan sitta hemma i ditt vardagsrum och köpa allt du behöver, smidigt och enkelt.

Visste du att du även kan köpa alkohol online? Jo, det är sant. Förutom smidigheten så kan du även få ner priserna rejält genom att handla hos återförsäljare med lager utomlands. Vissa kan skryta med hela 30-70 % lägre priser än i Sverige.
Många är skeptiska till detta och tror att det ska vara olagligt, men så är det inte alls. Kraven är att du såklart ska vara minst 20 år gammal, företagets lager ska ligga utanför Sveriges gränser men inom EU. Om dessa krav uppfylls är det bara att ansluta till internet och köpa alkohol hur enkelt som helst. Det finns vissa gränser för hur stora mängder du kan handla såklart, men dessa brukar vara väldigt höga så du kan göra en stor leverans och ändå ligga inom ett tillåtet intervall. Inga problem!

Många av sidorna där du kan handla har dessutom roliga och bra erbjudanden då och då på olika produkter. Där de är prisnedsatta eller kanske ”ta två betala för en”. Har du tur är just din favoritdryck aktuell som erbjudande, passa då på att köpa hem ett lager.

Slipp trängsel och krångel med Systembolaget

Allt som är tidsbesparande och effektivt uppskattas i dagens samhälle. Vi är stressade och allt ska gå i ett snabbt tempo. Den fritid man har vill de allra flesta lägga på intressen, familj/vänner, sig själv, träning – ja, det är olika såklart. Men väldigt få människor vill lägga sin dyrbara fritid på att stå i bilkö, trängas med människor, köa och kånka på tunga flaskor och påsar, det är ett som är säkert i alla fall.
Att köpa ditt vin online till fredagskvällen förenklar vardagen och ger dig tid till annat. Sådan enkel grej som ändå är värdefull. För Systembolaget inför helger, eller på vardagar med för den delen, är ingen dröm.
I och med deras monopol i Sverige på alkohol så är det alltid mycket folk, de har jämförelsevis höga priser (hög alkoholskatt i Sverige) och det kan vara väldigt utplockat vid speciella tillfällen.

Många återförsäljare vid internet har ett bredare utbud, lägre priser, snabba leveranser som kan komma ända fram till din dörr och ett tryggt köp.

Självklart är det inte bara vin du kan köpa utan även öl, whiskey, champagne, gin – ja, köp all sorts sprit online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *