Många olika nätdejtingsidor

Utbudet av sidor att nätdejta från växer hela tiden. Allt fler blir medlemmar och tabut kring ämnet blir mindre och mindre. För något år sedan var det nästan skamligt att nätdejta, idag är det något som nästan hälften av Sveriges singlar provat på. Det har visat sig att 1 av 4 förhållanden idag startade via nätdejting, så visst går det att hitta seriös kärlek på internet!

Men det är svårt att veta vilken sida man ska registrera sig på om man är redo att komma igång. Vilka är seriösa? Vad är jag ute efter och vilken sida är lämpligast efter mina önskemål? Det finns massor av olika nischer inom området, de olika sajterna gör allt för att sticka ut och rikta sig till en viss målgrupp, exempelvis miljonärer, bönder, kristna, homosexuella, pensionärer och så vidare i evigheter.

Mazily

Mazily är en sida som riktar sig speciellt för dig som är kulturintresserad. Den bästa marknaden är i storstäderna men självklart är alla välkomna att vara medlemmar. De säger sig ge dig en modern, gratis och klyschfri dejtingupplevelse och några av deras specialfunktioner är fritextsökning, statusuppdatering och evenemangskalendrar.

Något annat som är lite ovanligt med Mazily är att det är helt gratis. Väldigt bra, och utan massor av reklam, banners eller pop-ups som stör din stund vid datorn. Det finns nämligen gratissidor och betalsidor, ofta ses betalsidorna som seriösare och gratissidorna finansieras av annonsörer och reklam och tas därför på mindre allvar. Många gratissidor har även enbart en gratis registrering, sen får du börja betala för att skicka meddelanden, svara och komma iväg på din dejt. Men så är inte fallet med Mazily alltså. Här kan du bli medlem, spana in utbudet och sen komma iväg på dejt utan att betala en enda krona.

Om du däremot skulle vilja så kan du, för en liten summa, lägga till vissa funktioner för att specificera dina önskemål och styra din dejting ännu mer i någon riktning.

Deras grundtanke är att gemensamma intressen är det enklaste sättet att finna vänskap och kärlek och på denna sida slipper du klyschiga och förutsägbara personlighetstest och matchningar som inte alls passar med dina önskemål. Som sagt så är kulturintresset mycket i fokus så varför inte göra en kulturell aktivitet på er första dejt, som konsert eller en konstutställning? Lättaste och mest avslappnade sättet för första dejten är ju just att hitta på en aktivitet och har ni dessutom ett gemensamt intresse lär det inte bli svårt att hitta nya samtalsämnen.

Bli medlem idag och ge dig ut i jakten efter kärleken! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *